IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> layering in vegas 8 WTF man?, how dose this work
gunslinger93
post Jun 1 2008, 08:35 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 3
Joined: 1-June 08
Member No.: 2,295



so ive seen this done in several machinimas where theres some sort of screen and they put in there own video clip. I think that this can be accomplished with layering. for example

http://www.youtube.com/watch?v=8r8PfaS8yiM...feature=related

at 2:33 when the screen starts talking what could i use to accomplish the same effect .

(I know sims has a function where you can put in your own clips on a t.v
but ive also seen similar things done in halo 3 such as in episode 1 of the RVB: reconstruction series where a man apperes on the television screens in the sword room of the pit.

i think it can be done with layers but i cant figure out how to do it i click insert new video track and then put in a new clip but how do i get it to show up?

Please this is driving me crazy if i need a different program please list that as well
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Wello
post Jun 2 2008, 01:11 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 30
Joined: 27-August 07
From: Sweden
Member No.: 689



It would be easier if you used adobe after effects instead of Vegas, then you could use the corner pin effect.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gunslinger93
post Jun 2 2008, 09:09 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 3
Joined: 1-June 08
Member No.: 2,295



QUOTE (Wello @ Jun 2 2008, 08:11 AM) *
It would be easier if you used adobe after effects instead of Vegas, then you could use the corner pin effect.


ok thanks but is there a way to do it in Vegas as well
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Knomez
post Jun 21 2008, 06:04 AM
Post #4





Group: Members
Posts: 1
Joined: 21-June 08
Member No.: 2,383



QUOTE (gunslinger93 @ Jun 2 2008, 01:09 PM) *
ok thanks but is there a way to do it in Vegas as well


Yes there is, you can add different "layers" easily down were the first run stream thingy is (i dontk nowhow to describe it) you put hte clip there then you add a layer...and then the ones on top are the main ones 2nd is 2nd back 3rd is behind 2nd and first and so on....
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 16th February 2019 - 12:16 AM| Skin Developed By Creative Networks